Η κάθε εκπαίδευση είναι διαφορετική και αντιλαμβανόμενοι αυτό, σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε κάθε εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια περιλαμβάνουν θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να εφαρμόσουν στην πράξη τα όσα έμαθαν από τον εκπαιδευτή.

Κάθε εκπαιδευτής είναι πιστοποιημένος και εκπαιδευμένος από έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας και έχει τουλάχιστον θέση υπεύθυνου συνεργείου ή εργοδηγού στην εταιρεία μας. Ο λόγος, είναι ότι πρέπει να είναι κάποιος έμπειρος και με σφαιρική αντίληψη των εργασιών shrink wrapping αλλά και να μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους εκπαιδευόμενους τεχνίτες. Κατόπιν της ολοκλήρωσης, εκδίδεται πιστοποιητικό για τον κάθε έναν από τους εκπαιδευόμενους τεχνίτες.

Τέλος, καθώς κάθε έργο είναι διαφορετικό και τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία «επί το έργον» , ευχαρίστως συνεργαζόμαστε με κάθε συνεργάτη που το επιθυμεί, καθώς αναλαμβάνει τα πρώτα του έργα. Σκοπός της συνύπαρξης αυτής, είναι οι τεχνητές του να εργαστούν μαζί με έμπειρα στελέχη των συνεργείων μας και να αποκτήσουν γρήγορα εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργοταξίου.

Αυτό το βίντεο 4 λεπτών είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση θερμοσυστελλόμενου επικαλύμματος Rhino για την ενσωμάτωση μιας προσωρινής σκαλωσιάς στέγης.

Δείτε στο κανάλι μας στο YouTube εκπαιδευτικά βίντεο τα οποία παρουσιάζουν και εξηγούν σύντομα τις βασικές αρχές του shrink wrapping!

Πρόσφατα έργα

Πρόσφατα έργα τοποθέτησης θερμοσυστελλόμενου υλικού σε βιομηχανική και ναυτιλιακή χρήση.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με προϊόντα & υπηρεσίες της Rhino? Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στο 2296035690 για άμεση εξυπηρέτηση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.