Επιστροφή Προϊόντων

Πολιτική επιστροφής προϊόντος

Εισαγωγή

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή:
Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα,
Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή,
Το προϊόν ήταν ελαττωματικό.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

Γενικές πληροφορίες

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κανονική του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Εξαιρούνται ελαττωματικά είδη. Πρέπει να μεριμνήσετε ώστε το επιστρεφόμενο είδος να φτάσει σε εμάς ακέραιο. Η ασφαλής συσκευασία του για αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά είναι δική σας ευθύνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορέα δικής σας επιλογής, το κόστος του οποίου βαρύνει εσάς.

Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπία του αρχικού παραστατικού αγοράς –ειδικά για την περίπτωση που έχει εκδοθεί Τιμολόγιο Πώλησης πρέπει να μας επιστραφεί το πρωτότυπο παραστατικό.

Είδη σε έκπτωση ή σε προσφορά αλλάζονται μόνο με είδη αντίστοιχης κατηγορίας (σε έκπτωση ή προσφορά).
Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά.

Τα επιστρεφόμενα είδη αποστέλλονται στη διεύθυνση: 35ο χλμ. Νέας Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, ΤΚ 19100 Μέγαρα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή ποσού:

Η επιστροφή ποσού πραγματοποιείτε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε παραγγελία σας και αφού έχουμε παραλάβει το επιστρεφόμενο είδος και έχει ελεγχθεί για την αρτιότητά του. Σε περίπτωση που το προϊόν είχε αποσταλεί με δωρεάν έξοδα αποστολής, αυτά δεν επιστρέφονται. Τα έξοδα αποστολής επιστρέφονται μόνο στην περίπτωση που η επιστροφή είναι υπαιτιότητα της «Rhino Wrapping Hellas E.E. » λόγω λάθους αποστολής είδους/ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή ποσού εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε αρχικά επιλέξει για την παραγγελία σας. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal, είτε με τραπεζική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ’ όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή. Για προκαταβολές που δόθηκαν για προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας «Κατόπιν παραγγελίας» δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Για επιπλέον πληροφορίες και προσωπική εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2296035690 ή στείλτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που ακολουθεί.

Φόρμα αιτήματος επιστροφής προϊόντος