ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η Rhino έχει την προέλευσή της στη βιομηχανία κάλυψης σκαφών αναψυχής.

Αμφότεροι οι βρετανοί διευθυντές ξεκίνησαν αρχικά επιχειρήσεις οι οποίες κάλυπταν με θερμοσυστελλόμενο πλαστικό σκάφη αναψυχής. Εφόσον μελετήθηκε και αναπτύχθηκε ο σωστός τρόπος εφαρμογής, η κάλυψη των ικριωμάτων με θερμοσυστελλόμενο πλαστικό έγινε μια συνήθης τακτική.

Άμεσα, τα οφέλη της ενθυλάκωσης ικριωμάτων άρχισαν να εκτιμώνται και από την ευρύτερη κατασκευαστική βιομηχανία και αυτή η αγορά έχει προσφέρει πολύ ισχυρή βάση ανάπτυξης και επέκτασης στην εταιρεία μας. Στο πλαίσια της ανάπτυξης αυτής, από το 2017 λειτουργεί και η RHINO Wrapping Hellas, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και συνεργάτης της RHINO Shrink Wrap, με σκοπό να εξυπηρετεί την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.

Σε όλα τα έργα που αναλαμβάνει η Rhino, εργάζονται άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνίτες με γνώμονα πάντα την ασφαλή, εμπρόθεσμη και ποιοτική ολοκλήρωση της εκάστοτε εργασίας.

Πρόσφατα έργα

Πρόσφατα έργα τοποθέτησης θερμοσυστελλόμενου υλικού σε βιομηχανική και ναυτιλιακή χρήση.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με προϊόντα & υπηρεσίες της Rhino? Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στο 2296035690 για άμεση εξυπηρέτηση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.