Ποιο είναι το μυστικό
της επιτυχίας

Η επιτυχία των εργασιών επικάλυψης ικριωμάτων και κατασκευών εξαρτάται από την ποιότητα του υλικού επικάλυψης που χρησιμοποιείτε καθώς και από τις ικανότητες εγκατάστασης. Ωστόσο , κάθε υλικό δεν κατασκευάζεται πάντα με τον ίδιο τρόπο .

Τα περισσότερα υλικά επικάλυψης που διατίθεται στην αγορά σήμερα είναι πλαστικό φύλλο γενικής χρήσης το οποίο πωλείται ως «θερμο-συστελλόμενο επικάλυμμα» από προμηθευτές που δεν έχουν επαρκή γνώση.

Γραφική απεικόνιση της διαξονικής συρρίκνωσης του υλικού Rhino σε επικάλυψη πολύμορφου αντικειμένου.

Τι είναι το Rhino Shrin Wrap;

Το Rhino Shrink Wrap είναι ένα θερμοσυστελλόμενο πλαστικό κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) και προσφέρει μια επαγγελματική επένδυση η οποία προστατεύει τόσο τον εσωτερικό χώρο όσο και το εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα λείο και άψογα εφαρμοσμένο στρώμα προστασίας.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι:

✓ Μεγάλος συντελεστής συρρίκνωσης (>40%)
✓ Εξαιρετική στιβαρότητα
✓ Δυνατότητα θερμοκόλλησης μεταξύ επιμέρους φύλλων
✓ Ποικιλία διαθέσιμων ρολών
✓ Απεριόριστη καλυπτική ικανότητα
✓ Ειδικό Βραδύκαυστο υλικό (κατά EN 13501-1 και DIN4102 B1)
✓ Αναστολέας υπεριώδους ακτινοβολίας για πρόσθετη αντοχή

Τα υλικά μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες :

Ναυτιλιακού/Βιομηχανικού τύπου

Τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται για ναυπηγοεπισκευαστικά έργα, συσκευασία εξοπλισμού, κάλυψη ικριωμάτων και δημιουργία θαλάμων εργασίας

Βραδύκαυστα

Τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται για έργα σε τομείς της πετροχημικής βιομηχανίας, περιορισμό καταλοίπων αμμοβολής-βαφής και κάλυψη ικριωμάτων και δημιουργία θαλάμων εργασίας όταν πρόκειται να εκτελεστούν θερμές εργασίες

Ειδικών προδιαγραφών

Όπως υλικό με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ή μαύρο (αντί για λευκό), τα οποία εξυπηρετούν συγκεκριμένες απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας

Λόγω της άψογης εφαρμογής, δημιουργείται μία εξαιρετικά στιβαρή επένδυση. Οι συγκολλημένες ενώσεις μεταξύ των φύλλων διασφαλίζουν μια ιδιαιτέρα αποτελεσματική προστασία και μόνωση

Τι κάνει το υλικό
Rhino διαφορετικό;

Το Rhino είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό κατασκευασμένο σε εγκαταστάσεις παραγωγής διαπιστευμένες κατά ISO 9001 , με τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή θερμο-συστελλόμενου υλικού.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία, την ανάλυση και την έρευνα, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε μία φόρμουλα για την κατασκευή του υλικού, υψηλών προδιαγραφών, δοκιμασμένο σε ποικίλες και απαιτητικές εργοστασιακές εφαρμογές.

Φτιαγμένο για αντοχή σε εφελκυσμό & δυνάμεις ανοχής, ώστε να αντέχει σε υψηλή φόρτωση ανέμου. Το Θερμοσυστελλόμενο πλαστικό περικάλυμμα Rhino συγκολλεί ισχυρά και συρρικνώνεται δυναμικά, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την εγκατάσταση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Παρέχουμε επίσης εγκεκριμένο περικάλυμμα επιβράδυνσης φλόγας στο ευρωπαϊκό πρότυπο EN-13501 για απόλυτη σιγουριά.

Παραμένει σταθερό, ακόμη και σε ισχυρούς ανέμους

Ένα Θερμοσυστελλόμενο πλαστικό περικάλυμμα Rhino συρρικνώνεται με θερμότητα για να δημιουργήσει μία "τεντωμένη σκληρή επιφάνεια " και είναι ανθεκτικό σε σχίσιμο και φυσική φθορά. Το Υλικό Rhino ξεπερνά τα μειονεκτήματα των συμβατικών καλυμμάτων, όπως οι μουσαμάδες, που μπορούν να αποσπαστούν και να προκαλέσουν ζημιά κατά τη μεταφορά. Το άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι επειδή τα τμήματα συγκολλούνται με θερμότηται, δημιουργείται μία ενιαία επιφάνεια χωρίς οπές ή κενά, τυπικά των παραδοσιακών καλυμμάτων.

Είναι στιβαρό και αποτελεσματικό

Λόγω της άψογης εφαρμογής, δημιουργείται μία εξαιρετικά στιβαρή επένδυση. Οι συγκολλημένες ενώσεις μεταξύ των φύλλων διασφαλίζουν μια ιδιαιτέρα αποτελεσματική προστασία και μόνωση

Αυξάνει την ασφάλεια

Χρησιμοποιώντας ένα Θερμοσυστελλόμενο πλαστικό περικάλυμμα Rhino, το προϊόν που επικαλύπτεται παραμένει κρυφό. Οι κλειδωμένες πόρτες με φερμουάρ μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε, για να επιτρέψουν, την ιδιωτική πρόσβαση.

Επαγγελματική εμφάνιση

Το υλικό περιτυλίγματος Rhino δεν μοιάζει με κανένα άλλο είδος καλύμματος. Το ομαλό άσπρο φινίρισμα επειδή δημιουργεί επίπεδες επιφάνεις , φαίνεται διακριτικό και επαγγελματικό. Μόλις εγκατασταθεί, το κάλυμμα Rhino είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να ανακυκλωθεί. Επειδή ένα κάλυμμα περιτύλιξης Rhino συρρικνώνεται μία φορά και στη συνέχεια ανακυκλώνεται, εξαλείφει το επιπλέον κόστος συντήρησης ή επιστροφής επαναχρησιμοποιούμενων καλύψεων.

Πιστοποίησεις

Κάθε μέλος της ομάδας εγκατάστασης επικαλύμματος Rhino υποβάλλεται σε εκτεταμένο εσωτερικό πρόγραμμα επαγωγής και κατάρτισης που περιλαμβάνει την ικανότητα και την αξιολόγηση της εργασίας του.

Τα μέλη της ομάδας συμμετέχουν επίσης σε αναγνωρισμένα μαθήματα βιομηχανικού τομέα που πιστοποιούνται από τους ακόλουθους επίσημους οργανισμούς:

Πρόσφατα έργα

Πρόσφατα έργα τοποθέτησης θερμοσυστελλόμενου υλικού σε βιομηχανική και ναυτιλιακή χρήση.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με προϊόντα & υπηρεσίες της Rhino? Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στο 2296035690 για άμεση εξυπηρέτηση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.