Πόρτες με φερμουάρ 1,8μ (Step Through)

  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Δωρεάν Αποστολή για την Αττική
  • Εγγύηση Ποιότητας Rhino

Οι θύρες πρόσβασης 1,8 μέτρων με φερμουάρ σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση σε μια καλυμμένη με Rhino shrink wrap περιοχή. Μόλις κλείσει, η πόρτα θα διατηρήσει την προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη συγκράτηση σκόνης και ρύπων.

Κωδικός προϊόντος: SWA-D18 Κατηγορία:

Περιγραφή

Οι θύρες πρόσβασης με φερμουάρ σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση σε μια καλυμμένη με Rhino shrink wrap περιοχή. Μόλις κλείσει, η πόρτα θα διατηρήσει την προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη συγκράτηση σκόνης και ρύπων. Η θύρα των 1,8 μέτρων έχει ένα πραγματικό άνοιγμα με φερμουάρ 155 εκ. Ύψος x 69 εκ. Πλάτος.

Κατασκευάζουμε τις πόρτες μας από ένα βαρέως τύπου πλαστικό LDPE πάχους 300 micron με προσθήκη Ultra Violet Inhibitor για μακροχρόνια αντοχή σε εξωτερικούς χώρους
Δύο φερμουάρ νάιλον βαρέως τύπου (μέγεθος 10) για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να κολλήσει το φερμουάρ
Δύο μεταλλικά φερμουάρ από κάθε πλευρά της πόρτας (4 συνολικά) σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε γρήγορα την πόρτα και από τις δύο πλευρές
Πόρτες των 1,8 μέτρων που παρέχονται ως κουτί που περιέχει 5 πόρτες
Διατίθενται και διάφανες κατόπιν παραγγελίας

Για να τις εγκαταστήσετε, απλώς κολλήστε την πόρτα στην επιφάνεια που θέλετε (εφόσον έχει γίνει η διαδικασία θερμοσυστολλής) χρησιμοποιώντας μία από τις ταινίες μας. Ακολούθως, ανοίγοντας την πόρτα, απομακρύνετε το Rhino shrink wrap μέσα από τα φερμουάρ κόβοντας το ώστε να επιτρέπει την ανεμπόδιστη διέλευση.

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή:

↶ Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα,
↶ Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή,
↶ Το προϊόν ήταν ελαττωματικό.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.
Το Rhino Shrink Wrap είναι ένα θερμοσυστελλόμενο πλαστικό κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) και προσφέρει μια επαγγελματική επένδυση η οποία προστατεύει τόσο τον εσωτερικό χώρο όσο και το εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα λείο και άψογα εφαρμοσμένο στρώμα προστασίας.
Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι:
✓ Μεγάλος συντελεστής συρρίκνωσης (>40%)
✓ Εξαιρετική στιβαρότητα
✓ Δυνατότητα θερμοκόλλησης μεταξύ επιμέρους φύλλων
✓ Ποικιλία διαθέσιμων ρολών
✓ Απεριόριστη καλυπτική ικανότητα
✓ Ειδικό Βραδύκαυστο υλικό (κατά EN 13501-1 και DIN4102 B1)
✓ Αναστολέας υπεριώδους ακτινοβολίας για πρόσθετη αντοχή