Εκτός από την προμήθεια υλικού, εξοπλισμού εγκατάστασης και εκπαιδευτικών υπηρεσιών, η Rhino παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης θερμοσυστελλόμενου υλικού επικάλυψης τόσο για εγκαταστάσεις σκαλωσιάς όσο και για τη κάλυψη κατασκευών βιομηχανικού και ναυτιλιακού τύπου.

Με την παροχή μιας πλήρους υπηρεσίας «προμήθειας & επισκευής», μας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα μας καθημερινά και αυτό μας βοηθά να γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα μας και τις προκλήσεις των πελατών μας.

Οι ομάδες μας, εγκαθιστούν Rhino Shrink Wrap σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών, ναυτιλιακών και κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλοι οι τεχνίτες είναι έμπειροι και πλήρως εκπαιδευμένοι (συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης για ασφάλεια και υγεία σε εργοταξιακούς χώρους). Τόσο οι εργοδηγοί όσο και project manager κατλεχουν σημαντική εμπειρία σε ποικίλα κατασκευαστικά και βιομηχανικά έργα, με αποτέλεσμα να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση με ασφάλεια.

Ο κύριος όγκος εργασιών μας αποτελείται από:

Επικάλυψη ικριωμάτων
Περιορισμός καταλοίπων αμμοβολής, υδροβολής και βαφής
Κάλυψη πλοίων και σκαφών
Συσκευασία και προστασία εξοπλισμού και εμπορευμάτων
Δημιουργία προσωρινών στεγών
Δημιουργία θαλάμων εργασίας
Επικάλυψη χωρίς θερμότητα.

Γραφική απεικόνιση της διαξονικής συρρίκνωσης του υλικού Rhino σε επικάλυψη πολύμορφου αντικειμένου.

Η ομάδα εγκατάστασης της Rhino αποτελεί τη βάση και το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρείας. Οι περισσότεροι τεχνίτες βρίσκονται μαζί μας από την αρχή και αποτελούνται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρεία σε απαιτητικές εργασίες εντός διαφόρων εργοταξίων.

Πρόσφατα έργα

Πρόσφατα έργα τοποθέτησης θερμοσυστελλόμενου υλικού σε βιομηχανική και ναυτιλιακή χρήση.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με προϊόντα & υπηρεσίες της Rhino? Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στο 2296035690 για άμεση εξυπηρέτηση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.