Οι αεροθάλαμοι εργασίας Rhino FastTent αναπτύχθηκαν από την εταιρεία μας με σκοπό την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση/απομάκρυνση, ταχεία προστασία από τις καιρικές συνθήκες και έλεγχο της θερμοκρασίας χωρίς την ανάγκη για σκαλωσιά και εγκατάσταση θερμοσυστελλόμενου πλαστικού.

Κάθε θάλαμος κατασκευάζεται από βραδύκαυστο PVC βαρέως βιομηχανικού τύπου, και δοκιμάζεται σε εργοταξιακές συνθήκες με σκοπό την μέγιστη αντοχή του. Το υλικό κατασκευής, όντας βραδύκαστο, επιτρέπει την διενέργεια και θερμών εργασιών στο εσωτερικό του θαλάμου. Ταχύτατη και εύκολη εγκατάσταση. Η διαδικασία πλήρωσης με αέρα διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και πραγματοποιείται από το παρεχόμενο σύστημα ανεμιστήρα.

Ένα από τα σημαντικά θετικά στοιχεία των αεροθαλάμων Rhino FastTent, είναι ότι η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της την δυνατότητα, παραγγελίας και κατασκευής αεροθαλάμων με βάση τις ανάγκες τους, τους επιθυμητούς χρωματισμούς καθώς και το λογότυπο της εκάστοτε εταιρείας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να ενσωματώσουμε είναι :

Αποσπόμενα ή μόνιμο δάπεδο από βραδύκαυστο PVC
Παράθυρα και θύρες διέλευσης
Αναμονές για στερέωση συστήματος φωτισμού
«Κουρτίνα» προστασίας των τοιχωμάτων
Ημιδιάφανη
Πλήρως σφραγισμένα τοιχώματα για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς παροχής αέρα

Δημιουργώντας αεροθαλάμους εργασίας απομονώνετε την ζώνη των έργων από το εξωτερικό περιβάλλον περιορίζοντας έτσι σκόνη και άλλα υπολείμματα. H εύκολη και γρήγορη εγκατάστασή του FastTent Rhino, το κάνουν ιδανικό για εφαρμογή σε ποικιλία τεχνικών και κατασκευαστικών έργων που απαιτούν ταχεία προστασία.

Πρόσφατα έργα

Πρόσφατα έργα τοποθέτησης θερμοσυστελλόμενου υλικού σε βιομηχανική και ναυτιλιακή χρήση.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με προϊόντα & υπηρεσίες της Rhino? Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στο 2296035690 για άμεση εξυπηρέτηση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.